Description: ligne

 

19, chaussée de la Libération
7911 Hacquegnies Belgique

Tel: +32 496 92 50 92

altiplanodescollines@gmail.com

 

Tarieven

TARIEVEN VAN ONZE VAKANTIEHUISJES (*)

Bolivia : 4 tot 6 personen
Argentinië : 5 tot 7 personen
Chili : 5 tot 7 personen

Bolivia/Argentinië/Chili

 

Weekend

Week

KNI (kosten niet inbegrepen)

170€

300€

KZ (kosten zomer)

14€

49€

KW (kosten winter)

24€

84€

 

 

- Kosten zomer -(winter): water, electriciteit -(verwarming)

- KZ: van 1/4 tot 31/9: 7 €/dag

- KW: van 1/10 tot 31/3: 12 €/dag

- Schoonmaken: 30€ of zelf verrorgen (aangeraden bij korte verblijven)

- Garantie: 120€ cash te betalen

Om voor langere periodes te huren, gelieve ons te contacteren.

- Het weekendverblijf begint op vrijdag om 17 uur en eindigt zondagavond of maandagochtend – toeslag bij vertrek op maandagochtend.

- Het weekverblijf begint op vrijdag om 17 uur en eindigt de vrijdag daarop om 14 uur.

Aarzel niet om ons te contacteren voor eventuele vragen op het nummer + 32 496 92 50 92.

U kan ons een reserveringsaanvraag sturen door het formulier te gebruiken (klik hier). Een bevestiging van uw reservering zal u – in functie van de beschikbaarheid – zo snel mogelijk teruggezonden worden. Om uw reservering te bevestigen, vragen we u een voorschot van 30% te storten op het volgende rekeningnummer: 370-1137136-92. Het saldo moet 20 dagen voor de start van de verblijfperiode worden betaald.

De reservatie is definitief indien de betaling van het voorschot binnen de 15 dagen plaatsvindt. Indien het voorschot ons niet bereikt binnen 15 dagen, wordt de reservering geannuleerd. Per vakantiehuisje wordt een garantie van 120 euro gevraagd. Deze garantie zal cash gegeven worden bij de overhandiging van de sleutels en zal teruggestort worden binnen de 20 dagen na nazicht en aftrekking van eventuele kosten.

Het charter van “Altiplano des Collines”
(download het charter)

  • Een beetje geschiedenis...

Sinds 2003 zijn enkele lama’s zich beetje bij beetje komen vestigen op de vlakte van Pays des Collines. Topkapi, Kapaï, Samba en Salsa voelen er zich vandaag helemaal thuis. In 2006 maakt “Le Plado” plaats voor “L’Altiplano des Collines”, die u vier vakantiehuisjes voorstelt in een idyllisch kader. Het gemeenschappelijke project is realiteit geworden onder de hoede van Antoine en Dorothée en met de voortdurende steun van Max en Benjamin. “L’Altiplano des Collines” staat ook voor een gedeelde passie voor het reizen en de Spaanse en Zuid-Amerikaanse cultuur – de bakermat van de lama. Daarom hebben we ‘wat van dit alles’ willen opnemen in onze vakantiehuisjes, die we toepasselijk Argentinië, Bolivia, Chili en Peru gedoopt hebben.

  • Vraag en aanbod

De locatie is kalm en zijn ligging in het hart van de natuur biedt u alle gewenste rust. Met onze volledig uitgeruste vakantiehuisjes bieden we u een plekje om tot rust te komen, om te wandelen en de regio te ontdekken… om kortom uw batterijen op te laden. U kan er eveneens genieten van de tuin, van het bos met zijn aangelegde open plekjes, en van de sauna. In ruil verlangen we de rust van deze plek te bewaren. Bedankt om deze wens te respecteren.

  • Enkele huurvoorwaarden

De vakantiehuisjes bieden plaats aan 4 tot 7 personen. We aanvaarden geen bijkomende huurders die op matrassen of in tenten overnachten. Dieren zijn niet toegelaten en de vakantiehuisjes zijn binnen rookvrij. De huurder van het vakantiehuisje verbindt zich ertoe het huisje te gebruiken als “goede huisvader”, de matrassen, dekens en kussens te bedekken met matrasovertrek, dekbedovertrek en kussensloop!!! Gebruikt hij een slaapzak, dan zal hij toch een dekbedovertrek en kussensloop gebruiken. Ter informatie, de matrassen meten 90x200, de dekbedden 150x200 en de kussens 50x60.

 

 

 

 

 

 

© dogomaben 2006 - Website by Arneo - Photos by Gregory Halliday